➤ Dibuix amb pintura per decoració persiana de comerç

persiana_coche_grafiti_pintura_decoracion_barcelona_arte_extra
Persiana decorada graffiti dibujo en barcelona a esprays

Pintar un dibuix o una imatge a les persianes es pot conectar amb la tradició arrelada al grafiti a Barcelona pero també hi han empreses, pintors i artites provinents del disseny, l´ilustració o de la publicitat. Les persianes pintades amb esprai  fan publicitat i decoran les botigues i establiments de la ciutat.

Sens dubte, Barcelona s’ha convertit en una mena de museu a l’aire lliure; les il•lustracions tipus dibuixosgrafiti esprai de pintura en persianes– s’han convertit en una eina per al comerciant i el comerç, un reclam publicitari-artístic i sobretot en un atractiu art visual que millora el paisatge urbà i sorprèn als turistes i veïns.

Un mural publicitari en persiana o un graffiti pintat o dibuix profesional de decoració és la millor forma d’utilitzar la persiana i aconseguir posicionament visual urbà, fonamental per a les ciutats modernes.

Aquests són alguns treballs a persianes que hem realitzat a Barcelona, amb esprais, als barris de Gracia, Sants, Eixample, Clot, Poblenou, Les Corts etc i hem pintat carnisseries, empreses de càstings, desenvolupament web, escoles, perruqueries, botigues de disseny, moda, i  comerços: bars, restaurants, panaderies, supermercats, estètica, taller mecànics, pastisseries, clíniques etc.

Un grafiti professional per encàrrec o un mural publicitari pot ser una solució avui dia per aconseguir atreure l’atenció del públic i millorar l’estat i imatge de les persianes.
Realitzem la neteja en les persianes de comerços, també apliquem imprimaciones i vernissos perquè les persianes durin anys. Pintem amb esprais de qualitat.