➤ Grafiti decoració de persianes de comerços Barcelona

decoración de persianas en el Born de Barcelona
Persianas en Passeig Picasso de Barcelona , J.J.Renobell. Persianas fondo marron letras y logo en blanco.

L’art del grafiti o pintura decorativa amb esprai constitueix una característica ja de les ciutats modernes amb persianes com a tancaments. Tothom ho té present, des de arquitectes, dissenyadors, comerciants veïns, que hi serà present en les ciutats per molts anys.

És per això, avui en dia, són molts comerciants que opten per encarregar un grafiti o un mural a la seva persiana en molts barris de la ciutat, decorant la seva persiana i a la vegada donar publicitat i millorar l’imatge exterior. De fet, no hi quasi cap barri que no tingui aquesta forma de publicititat urbana lligada paral·lelament i tècnicament al grafit.

graffiti decoración murales street art barcelona
decoración artística con spray graffiti, dibujo de logotipo sobre persiana.

Hem fet un recopilatori de les persianes decorades amb esprai; Murals publicitaris, grafitis decoratius, grafiti professional, pintura artística, l´art de l’esprai, és un treball que donar possibilitat a grafiters i artistes de professionalitzarse, constitueix una publicitat pel comerciant, i embelleix l´entorn i el paisatge urbà de Barcelona.

El grafit constitueix de fet, un ingredient fonamental a la ciutat, un element molt actiu ja sigui a la seva part més canalla o la part que conformi l’art institucional o art establert. Les ciutats canvien amb el temps, el grafiti a cada ciutat és desenvolupar segons la cultura de cada lloc. És per això, que les persianes, com el comerç canvien de pell segons la activitat o el moment a Barcelona.

ARTEEXTRA som una empresa de pintura mural artística i grafiti de decoració. Pintem tant a l’exterior com a l’interior. Podem pintar a esprai i pinzell. Tenim experiencia amb el graffiti des de fa més de 20 anys i treballem amb comerços i empreses a l’hora de decorar les persianes de comerç o pintar murals interiors. També hem estudiat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, Llotja de Barcelona y formen part del Gremi d´empreses de pintura de Barcelona i comarques.

Si esteu interessats a fer un mural o pintar una persiana amb un grafiti decoratiu o voleu fer un mural artístic o un grafiti mural no dubteu posar-vos amb contacte amb nosaltres, via e-mail info@arteextra.com 645701840 ens podeu trucar directament (ús atendrà Xavier) o fer-nos arribar l´informació via wasap .

Necessitaríem saber: ubicació, mesures, fotografia, idea o projecte en qüestió i totes les dades o informació que creieu adient pel vostre encàrrec.

graffiti decoración murales street art barcelona
Pintando parking pirineu. Mural graffiti cuadro paisaje de Barcelona y Sagrada Familia .

Si tienes alguna pregunta o necesitas más información sobre nuestros servicios, no dudes en escribirnos un email, llamarnos al teléfono 645 701 840 o mandarnos un mensaje por WhatsApp.

Puedes consultar también la página de Preguntas Frecuentes – FAQ. En ella damos respuesta a las dudas más comunes.

Deja un comentario